Aanbod: Slachthuiskade 6 b 7, Almelo | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Slachthuiskade 6 b 7

7602 CV Almelo

€ 38.500 k.k
Type
Koop
Oppervlakte
27 m²
Aanvaarding
in overleg

Omschrijving

Garagebox te koop op een zeer net en jong garagepark. De garagebox is voorzien van o.a. een elektrische overheaddeur en meerdere elektra en lichtpunten.

BOXXR heeft deze multifunctionele werk en- opslagboxen in diverse afmetingen ontwikkeld voor talloze doeleinden zoals opslag, werkruimte of stalling. Deze locatie is zeer gunstig gelegen nabij het centrum en op een volledig afgesloten omheind terrein en toegang van het terrein is middels een poort met persoonlijke toegangscontrole geregeld. Op het terrein is voldoende openbare verlichting en camerabewaking aanwezig. Tevens bevindt zich op het terrein een gemeenschappelijke box met de technische ruimte en sanitaire voorzieningen.

De boxen zijn zowel voor zakelijk als privé gebruik zeer geschikt. Denk aan opslag van voorraad, archief, voertuigen en materieel, maar ook voor de ZZP-er is het een ideale uitvalsbasis. Elke unit heeft een eigen huisnummer en postadres waardoor het vestigen van een eigen bedrijf mogelijk.
Zowel de wanden, vloeren en het dak zijn gemaakt van hoogwaardig beton en hebben een vloeistofdichte vloer. De garagebox is brandwerend en individueel beveiligd met een brandalarm. Door een uitgekiend lichtplan komt 's avonds niemand ongezien het park op.

Bereikbaarheid en locatie
Ten noordwesten van het centrum van Almelo is het bedrijventerrein Turfkade gelegen. Dit gebied is al tientallen jaren in gebruik als bedrijventerrein. Daarnaast heeft recent een uitbreiding van het terrein plaatsgevonden ten noorden van de Parmentierweg.

Het object is uitstekend bereikbaar met zowel eigen vervoer als met het openbaar vervoer. De op- en afritten van de A35 zijn met 5 minuten te bereiken. Ook is er een bushalte gelegen op minder dan een kilometer afstand en het treinstation Almelo ligt op ca. 15 minuten loopafstand.

Indeling en metrages
Oppervlakte: ca. 27 m²
Diepte: ca. 9 meter
Breedte: ca. 3 meter
Hoogte: ca. 3,50 meter
Doorrijhoogte roldeur: ca. 2,97 meter
Inhoud: ca. 93 m3

Opleveringsniveau
- Betonnen vloeren, wanden en dak
- Geïsoleerde elektrische sectionaaldeur met afstandsbediening van Hörmann
- TL verlichting
- 4 wandcontactdozen
- Electra tussenmeter in de centrale ruimte
- Ventilatie

Algemeen
-24/7 toegang tot het park
-24/7 beveiliging middels camera's
-Centrale LED verlichting
-Algemeen gebruik sanitaire ruimte met wateraansluiting
-Het afgesloten (gezamenlijke) binnenterrein wordt voorzien van een elektronisch toegangshek met persoonlijke toegangscontrole
-Eigen huisnummer met postbus aan de voorzijde van het complex

Parkeren
Er bevinden zich enkele algemene parkeerplaatsen op het gezamenlijke binnenterrein. Het gezamenlijke binnenterrein inclusief de gemeenschappelijke voorzieningen worden onderdeel van een Vereniging van Eigenaren (VvE) waarin het beheer wordt ondergebracht. Elke eigenaar is verplicht deel te nemen aan deze Vereniging van Eigenaren (VvE).

Vraagprijs
€ 38.500,- k.k. te vermeerderen met BTW.

BTW:
Er is sprake van een verkoop met btw. Indien verkoper niet voldoet aan de fiscale 90% btw-norm zal er een btw-vervangende opslag worden berekend.

Aanvaarding
Op korte termijn, in overleg.

Bezichtiging of meer weten?

Benieuwd naar hoe de ruimte er op de locatie uitziet of wil je eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Koen van de Riet

Brochure ontvangen?

Wil je meer weten over deze ruimte, vraag dan de uitgebreide brochure aan en ontvang 'm direct.