Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Twentepoort Oost 34

7609 RG Almelo

€ 253 /mnd
Type
Huur
Oppervlakte
19 m²
Aanvaarding
in overleg

Omschrijving

Het onder architectuur gebouwde bedrijfsverzamelgebouw “A1 Businesscenter Twentepoort Oost 34” is flexibel en dynamisch, hoog afgewerkt en zelfvoorzienend met o.a. internet, pantry en goede sanitaire voorzieningen en is door de ligging direct aan de A35 zeer centraal gelegen!

Indeling
U betreedt het gebouw via de gemeenschappelijke entree en de hal, pantry’s en sanitaire ruimten voor dames en heren op beide etages. Medegebruikers van het pand komen met name uit de commerciële dienstverlening en versterken elkaar!

Oppervlakte en beschikbaarheid
Op dit moment zijn er nog drie kantoorunits van 19 m² beschikbaar. De units kunnen qua looptijd flexibel gehuurd worden. De kantoren zijn ca. 19 m² groot. De huurprijs is € 253,- per maand. De all-in servicekosten zijn € 71,- per maand, beiden te vermeerderen met BTW. De servicekosten bestaan uit: energieverbruik, glasvezel internet, top-koeling, glasbewassing, alarm, tuinonderhoud, afval afvoer, enz. De ruimten zijn afzonderlijk afsluitbaar, toegang tot het pand is ook buiten kantoortijden mogelijk door een unieke alarmcode. Het is mogelijk om in het gebouw door te groeien naar andere kantoorunits.

Voorzieningen
Het object wordt voor een all-in huurprijs aangeboden en wordt opgeleverd in uitstekende staat van onderhoud, onder andere voorzien van:
- Energie;
- Glasvezel internet;
- Topkoeling;
- Eigen thermostaat verwarming per kamer;
- Sanitaire voorzieningen (dames en heren);
- Gezamenlijke pantry o.a. voorzien van vaatwasser;
- Elektrische zonneschermen;
- Alarm;
- Vloerbedekking;
- Verlichtingsarmaturen;
- Patchkast;
- Kabelgoten voorzien van wandcontactdozen en bekabeling;
- Parkeerterrein, eigen plekken bij te huren tegen betaling;
- Groeninrichting en –onderhoud;
- Glasbewassing.

Bereikbaarheid
Het object is uitstekend bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Het object is gelegen direct aan de op- en afritten van de A35.

Huurtermijn
In overleg, huurtermijn vanaf 3 maanden. Met een opzegtermijn van 1 maand.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks op basis van de consumentenprijsindex gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), reeks alle huishoudens (2015=100).

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform de ROZ model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van art. 7:230a BW.

Aanvaarding
Per direct.

Bezichtig de ruimte op locatie!

Ben je benieuwd naar hoe de ruimte er op de locatie uitziet? Plan dan met ons een bezichtiging.

Brochure ontvangen?

Wil je meer weten over deze ruimte, vraag dan de uitgebreide brochure aan en ontvang 'm direct.