Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Twentepoort West 16

7609 RD Almelo

€ 45 /m²
Type
Huur
Oppervlakte
3.600 m²
Aanvaarding
in overleg

Omschrijving

Op de laatste absolute zichtlocatie vanaf de A35, op het bedrijvenpark Twentepoort, bieden wij, namens Voskamp Vastgoed, deze nieuw in overleg met u te bouwen bedrijfsruimte aan voor de verhuur.

Het object kan volledig naar wens worden opgeleverd en vormgegeven. Hierover treden wij graag met u in overleg!

Indeling en oppervlakte
Het betreft ca 3.600 m² nader in te delen bedrijfsruimte eventueel met kantoren. Er is extra verhard buitenterrein aanwezig aan de A35 zijde van ca. 2.000 m², alsmede een ruim voorgelegen parkeerterrein waar 15 auto’s en 2 vrachtwagens kunnen staan.

De artist impressions en bijgesloten tekening zijn een voorbeeld van een mogelijk ontwerp. Er zijn verschillende opties en indelingen mogelijk.

Kadastrale gegevens
Voorlopige aanduiding
Gemeente: Ambt Almelo
Sectie: N
Nummers: 5659 en 5554 (gedeeltelijk)

Locatie
Het betreft de laatste absolute zichtlocatie aan de A-35 op bedrijvenpark Twentepoort West, waar recent het succesvolle businesscentrum Magna-Porta is geopend. De omliggende bebouwing bestaat uit diverse moderne bedrijfscomplexen variërend in aard en omvang.
Aan de overzijde van de A-35 wordt momenteel het XL Businesspark ontwikkeld, alwaar een aantal (inter)nationaal bekende bedrijven zijn en worden gevestigd.

Voorzieningen
Het object zal volledig in overleg met u kunnen worden vormgegeven. Ontwikkelaar Voskamp Vastgoed streeft ernaar om een duurzaam object te realiseren met dienaangaande voorzieningen.

Bereikbaarheid
Het object is uitstekend te bereiken door de ligging op bedrijventerrein Twentepoort West dat directe aansluiting heeft op de Henriëtte Roland Holstlaan en derhalve op de A35/A1.

Parkeergelegenheid
Ruim voldoende parkeergelegenheid op het voor het complex aan te leggen parkeerterrein. Tevens is er parkeergelegenheid aan de zijde van Twentepoort West, alsmede op openbaar terrein aan de openbare weg, pal voor het complex.

Aan de achterzijde zal ca 2.000 m² verhard terrein gerealiseerd worden met extra parkeerplaatsen voor vrachtwagens of eventueel loading docks.

Bestemmingsplan
Zuidentree, bestemming bedrijf – 3.2.

Huurprijs
Richtprijzen op basis van “turnkey”

Bedrijfsruimte:
€ 45,00 per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

Kantoorruimte:
€ 95,00 per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

Verhard achtergelegen buitenterrein incl. omheining:
€ 10,00 per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

Prijzen zijn afhankelijk van uw eisen en wensenpakket

Servicekosten
Niet van toepassing. Het object zal de beschikking krijgen over eigen aansluitingen ten behoeve van de nutsvoorzieningen.

Huurtermijn
Minimaal 10 jaar met aansluitend 5 verlengingsjaren.

Opzegtermijn
12 maanden schriftelijk en aangetekend ten kantore van verhuurder.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks op basis van de consumentenprijsindex gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), reeks alle huishoudens (2015=100).

Zekerheidstelling
Bankgarantie conform ROZ model of een waarborgsom ter
grootte van een kwartaalverplichting.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform de ROZ model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van art. 7:230a BW.

Aanvaarding
In overleg.

Bezichtig de ruimte op locatie!

Ben je benieuwd naar hoe de ruimte er op de locatie uitziet? Plan dan met ons een bezichtiging.

Brochure ontvangen?

Wil je meer weten over deze ruimte, vraag dan de uitgebreide brochure aan en ontvang 'm direct.