Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Twenthe-plein 1 3 (bgg)

7607 GZ Almelo

€ 95 /m²
Type
Huur
Oppervlakte
2.375 m² (in units vanaf 650 m²)
Aanvaarding
in overleg

Omschrijving

Op de begane grond van het prachtige Rijksmonumentale Twenthe Centrum bieden wij deze multifunctionele kantoorruimte aan voor de verhuur. De ruimte is geheel naar eigen wens in te delen, voorzien van een eigen entree en heeft een authentieke uitstraling met hoge plafonds en grote raampartijen.

Het in Almelo alom bekende Twenthe Centrum is gelegen in het hart van de Twentse stedenband op loopafstand van het station en het stadscentrum. Een ideale plek voor elke onderneming! Gezien de ruime bestemming biedt de ruimte tal van mogelijkheden!

Indeling en oppervlakte
De totale oppervlakte bedraagt circa 2.375 m², deelverhuur is mogelijk vanaf circa 650 m².

Voor een mogelijke indeling verwijzen wij naar de als bijlage toegevoegde plattegronden.

De oppervlakten zijn gemeten door verhurend makelaar uit een kopie bouwtekening. Het opgegeven metrage is derhalve indicatief; er kunnen geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

Kadastrale gegevens
Gemeente: Stad-Almelo
Sectie: B
Nummer: 12096

Locatie
Dit Rijksmonumentale object in het centrum van Almelo is gelegen op een prominente locatie nabij het centraal station en naast het stadhuis van Almelo.

Voorzieningen
De kantoorruimte zal schoon en ontruimd worden opgeleverd, inclusief:
- representatieve entree;
- sanitaire voorzieningen;
- authentieke elementen;
- glasvezel databekabelingsvoorzieningen.

Zoals in de als bijlage toegevoegde impressies en sfeerbeelden is weergegeven kan de kantoorruimte in overleg met verhuurder geheel naar uw wensen worden aangepast!

Bereikbaarheid
Het Twenthe Centrum is zowel met eigen vervoer als per openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. De op- en afritten van de Rijksweg A35 zijn binnen circa 5 autominuten te bereiken. Het treinstation en busstation liggen direct aan de overzijde.

Parkeergelegenheid
Het kantoorpand heeft voldoende parkeerplaatsen beschikbaar op eigen terrein. De parkeernorm voor het gehuurde bedraagt 1:100 m² v.v.o.

Bestemmingsplan
Gelegen in het bestemmingsplan "Centrum" met vigerende enkelbestemming "Gemengd-1". De bestemming is breed en onder andere bestemd voor dienstverlening, kinderopvang, horeca van categorie 4 (restaurants, koffiehuizen, ijssalons, tearooms) en horeca van categorie 6, bijzondere doeleinden voor de huisvesting van instellingen, inrichtingen of diensten op het gebied van onderwijs, gezondheid, opvoeding, cultuur, recreatie en verenigingsleven, etc.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 95,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

Huurtermijn
In overleg, uitgangspunt is 5 jaar met aansluitend 5 verlengingsjaren.

Opzegtermijn
12 maanden schriftelijk en aangetekend ten kantore van verhuurder.

Servicekosten
€ 40,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW, op voorschotbasis.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks op basis van de consumentenprijsindex gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), reeks alle huishoudens (2015=100).

Zekerheidstelling
Bankgarantie conform ROZ model of een waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform de ROZ model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van art. 7:230a BW.

Aanvaarding
In overleg, doch spoedig.

Bezichtiging of meer weten?

Benieuwd naar hoe de ruimte er op de locatie uitziet of wil je eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Masha van der Velde

Brochure ontvangen?

Wil je meer weten over deze ruimte, vraag dan de uitgebreide brochure aan en ontvang 'm direct.