Aanbod: Wethouder Beversstraat 185,… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Wethouder Beversstraat 185

7543 BK Enschede

Type
Oppervlakte
6.000 m² (in units vanaf 20 m²)
Aanvaarding
in overleg

Omschrijving

In een omgeving waar werken, ontspannen en genieten moeiteloos samengaan. Van werkplek tot volledig ingerichte kantoorverdieping, een informele vergaderplek of een hightech boardroom. Of je nu 1 of 400 werkplekken wilt, traditioneel meters huren of een hele verdieping huren. Alles is mogelijk en volledig flexibel.

Indeling, voorzieningen en huurprijzen

MySpace
U kunt direct aan de slag in uw eigen stijlvol ingerichte kantoor. Standaard is hierin bij inbegrepen print faciliteiten, gratis koffie/thee en water, nutsvoorzieningen, Wifi, bemande receptie, parkeren, gebruik van het restaurant en flexwerken op alle MyOffice locaties.

Er zijn 5 varianten:
- Exec: een ruime directiekamer volledig ingericht voor 1 persoon
€ 525,- per maand, te vermeerderen met BTW
- Twin: een ideaal kantoor volledig ingericht voor 2 personen
€ 695,- per maand, te vermeerderen met BTW
- Triple: een uitermate geschikt kantoor volledig ingericht voor 3 personen
€ 895,- per maand, te vermeerderen met BTW
- Club: een ruim kantoor volledig ingericht voor 4 personen
€ 1.165,- per maand, te vermeerderen met BTW
- Team: een royaal kantoor volledig ingericht voor 5 personen
€ 1.435,- per maand, te vermeerderen met BTW

MyCustom
Vanaf 6 werkplekken bieden wij MyCustom aan, jouw eigen kantoor op maat, waarbij het mogelijk is ruimte op te leveren naar jouw wens.

Naast de volledig ingerichte kantoorruimtes is het eveneens mogelijk om een gehele verdieping van circa 1.200 m² te huren met eigen ingang. Deelverhuur en traditionele verhuur van deze verdieping is mogelijk vanaf 250 m². Deze verdieping kan geheel naar wens opgeleverd worden.

Graag willen wij met u bekijken wat we voor uw organisatie kunnen betekenen.

MyMeeting
U kunt gebruik maken van exclusieve vergaderruimtes voor vergaderingen, trainingen, evenementen, presentaties en voor alle overige activiteiten waarbij u ruimte voor 10 tot 75 personen nodig heeft. Wij hebben 4 zalen en 1 spreekkamer die tegen gereduceerd tarief gebruikt kunnen worden.

MyCanteen
Brasserie MyCanteen is elke dag van 08:00 – 17.00 uur geopend. Hier kunt u onder andere terecht voor een sterke espresso, een heerlijke cappuccino of een versbereide lunch. Daarnaast zijn er uitgebreide mogelijkheden voor diners, borrels of meeting lunches.

Locatie
Het pand is gelegen op een toplocatie aan de Zuiderval, het nieuwe centrum van de zakelijke markt in Enschede. De Zuiderval kenmerkt zich door haar kantoren met een hoogwaardige uitstraling. Enkele bedrijven die zich reeds gevestigd hebben zijn o.a. Van der Valk Hotels, Rabobank hoofdkantoor, Mazars, Univé en Tui Nederland.

Bereikbaarheid
Vanaf de Wethouder Beversstraat bent u binnen enkele minuten in het centrum van Enschede en de op- en afritten van de Rijksweg A35/A1. Ook is er een hoogwaardige busverbinding tussen de Zuiderval, het centrum en het trein – en busstation.

Parkeergelegenheid
Op eigen terrein is voldoende parkeergelegenheid.

Huurprijs: op aanvraag.

Bestemmingsplan
Hogeland-Zuid, Varvik en Diekman, bestemming Gemengd -3.

Huurtermijn
In overleg.

Opzegtermijn
In overleg.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks op basis van de consumentenprijsindex gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), reeks alle huishoudens (2015=100).

Zekerheidstelling
In overleg.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform de ROZ model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van art. 7:230a BW.

Aanvaarding
In overleg.

Bezichtiging of meer weten?

Benieuwd naar hoe de ruimte er op de locatie uitziet of wil je eerst meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Amber van Tubbergh

Brochure ontvangen?

Wil je meer weten over deze ruimte? Vraag dan de uitgebreide brochure aan en ontvang deze direct.