Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

consultant taxateur

Amber van Tubbergh

06-86 89 91 47
amber@boersenlem.nl

Opleiding, werkervaring en meer

Volg mij

‘Ik ga altijd voor het hoogst haalbare eindresultaat’

De lat ligt hoog

Tijdens mijn studie ging ik al nooit voor een 6. Ik wilde minstens een 8. Datzelfde doe ik in mijn werk. Een goed taxatierapport geldt voor mij als de minimale eis. Ik kan daarin prima zelfstandig werken, maar hou ook van samenwerken. Samen heb je immers meer input en ervaring en zo versterk je elkaar.

De diversiteit van de taxatieopdrachten maakt mijn werk interessant. Het draait steeds om de wensen van de klant. Vervolgens stellen we zorgvuldig het taxatierapport op. Elk object is anders, elke klant is anders en dat geldt ook voor zijn wensen. Dat houdt me scherp.

Wanneer ik niet aan het werk ben, dan ben ik ..

.. aan het paardrijden op mijn eigen paard
.. in de sportschool aan het fitnessen met een vriendin
.. bij mijn vrienden en vriendinnen.

De werkwijze van Amber

Als taxateur werk je vaak met strakke deadlines en is accuraat werken een vereiste. Amber zit in deze rol dan ook perfect op haar plek. Haar wil om opdrachten goed af te ronden en doelen te halen is groot. Dat zie je overigens niet alleen in haar werk, maar ook privé, wanneer ze zich voorbereid op een dressuurwedstrijd. Opgeven komt niet in haar woordenboek voor en zo realiseert ze alles waar ze haar zinnen op heeft gezet. Combineer die inzet met een hoge mate van zorgvuldigheid en een cijfermatige instelling en je snapt: Amber weet precies wat ze doet.