Amber van Tubbergh | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Vastgoedconsultant

Amber van Tubbergh

06-86 86 51 25
amber@boersenlem.nl

Opleiding, werkervaring en meer

Volg mij

‘Ik ga altijd voor het hoogst haalbare eindresultaat’

De lat ligt hoog

Tijdens mijn studie ging ik al nooit voor een 6. Ik wilde minstens een 8. Datzelfde doe ik in mijn werk. Daarin kan ik goed zelfstandig werken, maar ik houd ook van samenwerken. Samen heb je meer input en ervaring en zo versterk je elkaar.

Ik werkte als Register Taxateur bij Boers & Lem. Sinds februari 2023 ben ik weer terug op het oude nest als medior bedrijfsmakelaar. De diversiteit en het contact met mensen maakt deze functie interessant. De mooiste verbinding om te maken, is tussen mens en pand. Je kunt me niet gelukkiger krijgen dan wanneer ik een deal heb gesloten waarmee beide partijen tevreden zijn.

Wanneer ik niet aan het werk ben, dan ben ik ..

.. aan het paardrijden op mijn eigen paard
.. naar de bootcamp met een vriendin
.. bij mijn vrienden en vriendinnen.

De werkwijze van Amber

Als (medior) bedrijfsmakelaar werk je vaak met deadlines, ben je flexibel en is accuraat werken een vereiste. Amber zit in deze rol dan ook perfect op haar plek. Haar wil om haar werk naar tevredenheid van opdrachtgevers af te ronden en doelen te halen is groot. Dat zie je overigens niet alleen in haar werk, maar ook privé, wanneer ze zich voorbereid op een dressuurwedstrijd. Opgeven komt niet in haar woordenboek voor en zo realiseert ze alles waar ze haar zinnen op heeft gezet. Combineer die inzet met een hoge mate van zorgvuldigheid en een gedreven instelling en je snapt: Amber weet precies wat ze doet.