Barry Seelen | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Directeur - Eigenaar / Vastgoedadviseur

Barry Seelen

06-86 82 97 87
barry@boersenlem.nl

Opleiding, werkervaring en meer

Volg mij

'Ingewikkelde huisvestingsvraagstukken oplossen, geeft me een kick.’

Kom maar op!

De veelzijdigheid, de competitie: voor mij als vastgoedconsultant is geen dag hetzelfde. En wanneer we met ons team vraagstukken weten op te lossen, dan geeft me dat een kick. Bij Boers & Lem doen we dat met veel ambitie, maar ook op een nuchtere, Twentse manier. Onze opdrachtgevers zijn immers het meest gebaat bij een vastgoedpartner die de realiteit in het oog blijft houden. Vanuit dat uitgangspunt probeer ik voor hen steeds het meest optimale resultaat te behalen.

Wanneer ik niet aan het werk ben, dan ..

.. ben ik aan het wielrennen of hardlopen (halve en hele marathons)
.. bezoek ik wedstrijden van Heracles Almelo
.. doe ik gezellige dingen zoals uit eten gaan met familie en vrienden

De werkwijze van Barry

Barry is nuchter, pro-actief en fanatiek. Hij heeft een onmiskenbare winnaarsmentaliteit. Praktisch gezien betekent dit dat hij voor elke opdracht het onderste uit de kan probeert te halen om de opdracht in één streep tot een goed einde te brengen. Het maakt hem daarbij niet uit of het om een kleine of grote opdracht gaat. Iedere casus staat op zichzelf en verdient alle aandacht. Barry luistert, stelt samen met de opdrachtgever een lijst van eisen en wensen samen, brengt zijn ervaring in en adviseert vervolgens zelfverzekerd. Zo werkt hij heel gericht en zonder twijfel samen met opdrachtgevers richting de juiste oplossing voor hun vastgoedvraagstuk.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.