Bart Wientjes | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Directeur - Eigenaar / Vastgoedadviseur

Bart Wientjes

06-53 73 03 43
bart@boersenlem.nl

Opleiding, werkervaring en meer

Volg mij

‘Ik ken praktisch elk bedrijfspand, elke huurder en elke eigenaar in Twente.’

Matchmaker tussen mensen en gebouwen

Ik vind het fantastisch om mensen en gebouwen met elkaar te verbinden. Ik word enthousiast van het binnenhalen van een opdracht, van het afronden van een deal en van het proces daartussenin. Maar ook van tevreden klanten en van mijn collega’s die er voor de volle 100% voor gaan. Dat is het mooie: mijn hobby is mijn werk geworden.

Ik houd de markt scherp in de gaten. Welk bedrijf groeit? Wie gaat er verhuizen? Tegelijkertijd investeer ik in de kwaliteit van mijn netwerk. Ik weet daardoor vrij snel een geschikte koper of huurder te vinden voor een object. Los daarvan vind ik het als ondernemer ook erg leuk om nieuwe ondernemende mensen te ontmoeten. Daar krijg ik erg veel energie van.

Wanneer ik niet aan het werk ben, dan ben ik ..

.. aan het sporten
.. met mijn gezin leuke dingen aan het ondernemen
.. een feestje aan het vieren
.. stiekem toch altijd een beetje aan het werk

De werkwijze van Bart

Bart is vindingrijk en sterk in het bedenken van creatieve oplossingen. Hij werkt daarin slim en doelgericht en is niet voor één gat te vangen. Met inmiddels meer dan 15 jaar ervaring in bedrijfsvastgoed kent hij praktisch elk pand, elke huurder en eigenaar én hun specifieke kenmerken. Die kennis levert in de handen van Bart een eerlijk, realistisch en adequaat advies op. Bart hecht bovendien veel waarde aan een prettige werksfeer. Zo is hij goed bereikbaar en houdt hij zich altijd aan zijn afspraken. Hij neemt opdrachtgevers mee in het dossier en ontzorgt van A tot Z. Ondernemers die een makelaar willen die snel schakelt op basis van veel (markt)kennis vinden bij Bart alles wat ze nodig hebben.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.