Carlijn Plegt | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Marketing & Communicatie

Carlijn Plegt

06-59 81 49 94
carlijn@boersenlem.nl

Opleiding, werkervaring en meer

Volg mij

‘Energiek, creatief en een tikkeltje gek’

Ik hou van samenwerken met enthousiaste mensen

Ik ben een creatief en energiek persoon én ben dol op praten. Gelukkig komt dit goed van pas in mijn werk. De uitdaging om vastgoed een sexy en creatieve twist te geven, vind ik geweldig. Het mag van mij wel een beetje gek en anders. Ik ga goed op samenwerken met mensen die enthousiast zijn over wat ze doen, dit vind ik helemaal bij Boers & Lem. Ik hou van afwisseling: de ene keer schrijf ik een tekst voor onze website en de andere dag maak ik filmpjes voor social media. Dit maakt dat ik mijn werk zo leuk vind!

Wanneer ik niet aan het werk ben, dan ben ik ..

.. met mijn vrienden en familie samen
.. aan het handballen
.. bezig met carnaval (ja, dit gaat het hele jaar door..)

De werkwijze van Carlijn

Een marketing en communicatiefunctie bevat veel verschillende taken, maar daar houdt Carlijn zich graag mee bezig. Ze vindt het leuk om het team te betrekken bij haar ideeën en is een echte teamplayer. Tussen het harde werken door geniet ze ook van gezellige babbeltjes. Carlijn is degene bij wie je moet zijn als je iets anders dan normaal wilt. Haar enthousiasme en bereidheid om buiten de gebaande paden te denken maken haar uniek in haar aanpak.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.