Chantel Middelkamp | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Binnendienst medewerkster Makelaardij

Chantel Middelkamp

053-433 55 77
chantel@boersenlem.nl

Opleiding, werkervaring en meer

Volg mij

'Van een gestructureerde planning word ik gelukkig'

Doorzetten tot het mij wel lukt

Na enkele jaren te hebben gewerkt in de relatiegeschenkenhandel was ik opzoek naar iets nieuws. Ik wil graag nieuwe dingen leren en mezelf blijven ontwikkelen, dus de stap naar Boers & Lem is voor mij een sprong in het diepe, maar daar hou ik wel van. Ik kom uit een ondernemersgezin, dus het werken met ondernemers is iets wat mij ontzettend aanspreekt. Ondernemers zijn echte doorzetters, dus dat past heel goed bij mijn eigenschappen en zo hoop ik collega’s en klanten te helpen en ondersteunen waar nodig. 

Wanneer ik niet aan het werk ben ik ..

.. aan het eten of borrelen met vrienden en familie
.. een dagje weg
.. te vinden op een feestje of een festival 

    De werkwijze van Chantel

    Bij Chantel weet je één ding zeker: ze is makkelijk te benaderen en altijd in voor een praatje. Ze is een mensenmens en vind het daarom belangrijk om altijd op de hoogte te blijven van hoe het met een ander gaat om zo daar het beste op in te spelen. Als commercieel medewerker binnendienst werkt ze graag gestructureerd en zorgvuldig. Geen wonder dat haar agenda er altijd netjes maar vol uitziet. Haar werk checkt Chantel altijd goed en dubbel, want ze vindt niets vervelender dan fouten maken. Kortom bij Chantel ben je aan juiste adres voor alle zorgvuldige en nette werkzaamheden.

    Kom in contact

    Maak het jezelf gemakkelijk

    Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.