Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

vastgoedconsultant

Dani Peeters

06-17 04 28 06
dani@boersenlem.nl

Opleiding, werkervaring en meer

Volg mij

'Het proactief koppelen van partijen zie ik als een uitdaging'

Werk en studie

Sinds april 2021 versterk ik met veel enthousiasme het team van Boers & Lem als vastgoedconsultant. Tegelijkertijd zal ik mijn afstudeerscriptie schrijven. Boers & Lem geeft mij de vrijheid en ondersteuning om mijzelf te ontwikkelen in de wereld van commercieel vastgoed. De diversiteit van de opdrachten en het meedenken in huisvestingsvraagstukken van gedreven ondernemers in Twente is een enorm gave uitdaging!

Wanneer ik niet aan het werk ben, dan ben ik ..

.. graag met vrienden en familie
.. aan het motorrijden
.. doelman in mijn vriendenteam bij SVZW

De verwachtingen van Dani

Opdrachtgevers van Boers en Lem kunnen van Dani verwachten dat hij ze realistisch en op maat adviseert. Daarbij wil hij graag zijn zakelijk netwerk verder uitbouwen, zodat hij verschillende partijen succesvol met elkaar kan verbinden.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.