Dennis Tigcheler | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Manager Taxatie / Register Taxateur

Dennis Tigcheler

06-86 89 91 47
dennis@boersenlem.nl

Opleiding, werkervaring en meer

Volg mij

'Geen vastgoed waarderingsvraagstuk is mij te gek'

Pas als de opdrachtgever tevreden is,  ben ik dat ook

Ik ben accuraat, ondernemend en bevlogen. Belangrijke eigenschappen die perfect aansluiten bij mijn rol als Register Taxateur. In mijn werk krijg ik de meest uiteenlopende vraagstukken. Ik zie het als een uitdaging om elke opdracht tot het gewenste resultaat af te ronden en ik geef niet op totdat het doel is behaald. Geen probleem ga ik uit de weg. Daarbij houd ik rekening met de mensen om mij heen. Tevreden opdrachtgevers en een prettige band met mijn collega’s vind ik belangrijk.

Wanneer ik niet aan het werk ben ik ..

.. een hapje aan het eten met mijn vriendin, vrienden of familie
.. aan het genieten van een weekendje weg
.. in de Grolsch veste of thuis voetbal aan het kijken
.. met de honden aan het wandelen

De werkwijze van Dennis

Als Register Taxateur werk je vaak met strakke deadlines en is nauwkeurig werken een vereiste. Dennis zit in deze rol dan ook perfect op zijn plek. Zijn wil om opdrachten goed af te ronden en doelen te halen is groot. Dennis is gedreven en gaat door tot hij realiseert waar hij zijn zinnen op gezet heeft. Dat zien ook zijn opdrachtgevers; niet voor niks komen die bij hem terug voor nieuwe opdrachten. Combineer zijn inzet met een hoge mate van zorgvuldigheid en een professionele instelling en je weet: Dennis weet precies wat hij doet.