Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Floris Temmink

vastgoedconsultant

Floris Temmink

floris@boersenlem.nl

Opleiding, werkervaring en meer

Volg mij

‘Zaken goed regelen, daar hou ik van.’

The winning team

Ik geloof dat je het verst komt door gewoon jezelf te blijven. Wanneer je geen poespas gebruikt, weet iedereen hoe je bent en wat ze van je kunnen verwachten. Voor mij geldt dat ik een sterke wil heb om te winnen. Daarom pak ik zowel in mijn vrije tijd als op het werk graag zaken op die geregeld moeten worden. Zo hou ik de voortgang in eigen hand en blijf ik nieuwe dingen doen en leren. Dat levert bijvoorbeeld goed georganiseerd wintersportvakanties met mijn vrienden op tot deals waar beide partijen gelukkig mee zijn.

Wanneer ik niet aan het werk ben, dan ben ik ..

.. aan het motorrijden door Twente
.. aan het sporten: hardlopen, voetballen en tennissen
.. op vakantie, het liefst op wintersport
.. aan het genieten van mijn vrije tijd

De werkwijze van Floris

Floris is nuchter, hard werkend en ondernemend. Hij wil altijd een stapje extra doen en dat merk je. Klanten komen niet voor niets graag terug bij Floris. Verhuren en verkopen is één ding. Maar door actief de zoekende partijen te benaderen, contact te onderhouden en op de juiste manier te selecteren, verkoopt of verhuurt hij bedrijfspanden ook nog eens binnen een zo kort mogelijke periode. Met Floris aan je zijde mag je erop rekenen dat dit zowel voor verkoper/verhuurder als voor koper/huurder naar volle tevredenheid gebeurt. Win-win dus.