Jessica Waalderbos | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

HR-adviseur

Jessica Waalderbos

06-14 56 30 32
jessica@boersenlem.nl

Opleiding, werkervaring en meer

Volg mij

‘Bij mij kan je altijd aankloppen’

Mijn werk geeft mij enorm veel energie

In mijn rol bij Boers & Lem kan ik mijn passie echt kwijt. Niets maakt mij blijer dan het zien van iemands groei en te weten dat ik daar een bijdrage aan heb geleverd. Dat is ook een van de redenen waarom ik voor dit vak heb gekozen. Het geeft mij een goed gevoel om het team te zien groeien en bloeien, om mensen individueel te ondersteunen en zo de verbinding binnen het team te versterken. Ik ben van nature energiek en haal veel voldoening uit het feit dat ik die energie in mijn werk kan stoppen. Het is een wisselwerking: ik geef energie aan mijn baan en mijn baan geeft energie terug.

Wanneer ik niet aan het werk ben, dan ben ik ..

.. leuke dingen aan het doen met mijn gezin en onze harige viervoeter van vijftien
.. altijd wel in voor een feestje in de kroeg met vrienden en familie
.. aan het sporten

De werkwijze van Jessica

Jessica staat bekend om haar toegankelijkheid, vertrouwen en haar vermogen om mensen te verbinden. Deze eigenschappen zijn essentieel in haar rol en vormen de kern van haar werkwijze. Ze kan goed luisteren, stelt de juiste vragen en zet collega's aan het denken. Ze weet mensen te motiveren en haalt zo het beste uit het team. Je weet wat je aan haar hebt, zowel in haar functie als HR-adviseur als collega. Haar deur staat altijd open en haar warme persoonlijkheid maakt haar iemand bij wie je altijd kunt aankloppen.