Joris Klein Nagelvoort | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Junior Vastgoedconsultant

Joris Klein Nagelvoort

06-17 04 28 06
joris@boersenlem.nl

Opleiding, werkervaring en meer

Volg mij

'Sinds kleins af aan ben ik al gefascineerd door vastgoed'

Mijn eerste baan in het commerciële vastgoed

Ik ben afgestudeerd aan de studie vastgoed & makelaardij. Toen ik klein was, wou ik architect worden en na mijn middelbare school bleef ik toch die verbondenheid met vastgoed houden en ben ik vastgoed & makelaardij gaan studeren. Nu wordt het tijd om alles wat ik geleerd heb in de praktijk toe te passen. Ik was opzoek naar een jong en snel kantoor en zodoende kwam ik bij Boers & Lem terecht. Ik heb zin om nu écht aan de slag te gaan.

Wanneer ik niet aan het werk ben, dan ben ik ..

.. aan het sporten
.. met mijn vriendin of vrienden
.. voetbal aan het spelen of kijken

De werkwijze van Joris

Woorden die Joris omschrijven zijn: gedisciplineerd, ambitieus, positief en vastberaden. Hij neemt graag het heft in eigen handen en pakt daar dan ook de verantwoordelijkheid voor. Joris legt graag de lat hoog voor zichzelf: je mag daarom ook veel van hem verwachten. Hij wordt graag uitgedaagd en wil vooral veel bezig zijn. Kortom van een drukke agenda deinst Joris niet achteruit.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.