Kaj van Veen | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

binnendienst medewerkster makelaardij

Kaj van Veen

053-433 55 77
kaj@boersenlem.nl

Opleiding, werkervaring en meer

Volg mij

'Ik word blij van een drukke werkdag'

Snel, secuur en duidelijk

Het leukste onderdeel van mijn werk is het opstellen van overeenkomsten, maar eigenlijk hou ik van elke taak die op mijn bordje ligt. Er valt binnen ons makelaarskantoor veel te doen en daar ben ik precies het type voor. Hoe hoger de druk, hoe beter ik presteer. Ik haal enorm veel voldoening uit een dag hard werken en deadlines halen. Ik werk snel, maar ook secuur, want teksten in contracten moeten duidelijk en goed verwoord zijn. Daar hou ik zelf ook van. Pas als een document helemaal goed is, gaat het online of leg ik het ter controle voor aan de makelaars.

Wanneer ik niet aan het werk ben, dan ben ik ..

.. met man, zoon en vrienden gezellig samen, uit eten of een weekendje weg.
.. aan het boksen, fitnessen of hardlopen.
.. op stap met mijn vriendinnen.

De werkwijze van Kaj

Als binnendienst medewerkster stelt Kaj huur- en koopovereenkomsten op, maakt ze brochures en regelt ze de aanmeldingen op internet. Ze is een harde werker, van het type ‘no nonsense’, maar ook een echt gezelligheidsmens en daarmee een fijne collega voor iedereen die met haar samenwerkt. Ze is het meest in haar element als ze zich mag buigen over complex vastgoed. Dergelijke zaken leg je dan ook met een gerust hart bij haar neer. Want alles wat Kaj wordt toevertrouwd, zoekt ze uit en verzorgt ze tot in de puntjes.