Kim van Walsem | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Stagiair Taxatie

Kim van Walsem

088-263 77 30
kim@boersenlem.nl

Opleiding, werkervaring en meer

Volg mij

‘Ik kijk erg uit naar mijn stage bij Boers & Lem'

Ik heb altijd al veel interesse gehad in waardebepaling

Sinds 1 mei loop ik stage op de taxatieafdeling van Boers & Lem. Ik studeer Makelaardij & Vastgoed aan Tio Hengelo en zit in mijn tweede jaar. Ik ben deze studie gaan doen omdat ik veel interesse heb in waardebepaling, vandaar ook mijn keus om stage te lopen op de taxatieafdeling. Via het Tio Career Event kwam ik in aanraking met Boers & Lem en zodoende heb ik contact met Dennis opgenomen. Vanaf moment één voelde dit heel goed, dus ik kijk er erg naar uit om zoveel mogelijk te leren en mee te gaan met taxaties en die vervolgens uit te werken. En hopelijk weet ik aan het eind van de stageperiode zeker dat ik taxateur wil worden.

Wanneer ik niet aan het werk ben, dan ben ik ..

.. bezig met paarden
.. gezellige dingen aan het doen met vrienden
.. aan het wandelen met mijn honden

De werkwijze van Kim

Kim zou zichzelf omschrijven als gedetailleerd en af en toe wel een beetje perfectionistisch. Laten dat nou net eigenschappen zijn die goed van pas komen op onze taxatieafdeling. Ze werkt graag dingen tot in de details uit en gaat graag een uitdaging aan. Kortom moeilijke en complexe taxatierapporten uitwerken, dat durft ze wel aan. Kim gaat met een volle bak energie de komende tijd aan de slag op onze taxatieafdeling.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.