Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

commercieel medewerkster binnendienst

Kimberly Ribberink

053-433 55 77
kimberly@boersenlem.nl

Opleiding, werkervaring en meer

Volg mij

‘Wat je ook doet, plezier hebben is het allerbelangrijkst’

Weer op het droge

Als zwemster lag ik dagelijks in het water. Nu werk ik vier dagen per week op kantoor. Een wereld van verschil inderdaad. Maar het leven van een topsporter vraagt veel van je. En ik ben een sociaal dier. Ik hou van gezelligheid, van lekker samen lachen met familie, vrienden en collega’s. Daarnaast haal ik veel plezier en voldoening uit het verder helpen van anderen. Bij Boers & Lem vind ik beide.

Mijn vrije uren besteed ik graag aan mijn online webshop. Daar is alle ruimte voor de ondernemende kant van mij en op de bijbehorende Instagram- en Facebookpagina’s kan ik lekker mijn creativiteit kwijt.

Wanneer ik niet aan het werk ben, dan ben ik ..

.. leuke dingen aan het doen met vrienden en familie
.. aan het winkelen, sporten en lekker uit eten
.. aan het bingewatchen
.. bezig met mijn online webshop

De werkwijze van Kimberly

Kimberly is een volhouder. Als topsporter kwam die karaktertrek al goed van pas. Maar ook bij Boers & Lem zet ze ‘m graag in. Ze geeft niet snel op en wil altijd het onderste uit de kan halen. Kimberly houdt ervan mensen te helpen en zit bij Boers & Lem dan ook prima op haar plek als ondersteuner voor de buitendienst. Dankzij haar gaan collega’s goed voorbereid op pad. Trouwens: ook klanten met vragen weten de weg naar Kimberly te vinden. Want deze dame rust niet tot ze het antwoord gevonden heeft.