Koen van de Riet | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Vastgoedconsultant

Koen van de Riet

06-27 44 22 55
koen@boersenlem.nl

Opleiding, werkervaring en meer

Volg mij

‘Het bij elkaar brengen van vraag en aanbod is het mooiste wat er is’

Van luxe auto's naar commercieel vastgoed

Nadat ik jaren in de automotive voor de zakelijke markt heb gewerkt, ben ik in 2020 overgestapt naar de woningmakelaardij. Al snel kwam ik erachter dat de vastgoedbranche een goede match was, maar dat ik de uitdaging en de snelle manier van handelen in de zakelijke markt miste. Bij Boers & Lem krijg ik de kans om me te ontwikkelen als bedrijfsmakelaar. Die grijp ik met beide handen aan!

Wanneer ik niet aan het werk ben ik ..

.. met familie en vrienden
.. aan het sporten
.. in mijn nieuwe huis bezig 

De werkwijze van Koen

Betrouwbaar, ambitieus en een perfectionist, dat is Koen. Niets is hem te gek en hij gaat graag de uitdaging aan. Vaak zijn mensen verrast door zijn creatieve ideeën of voorstellen, zowel zakelijk als privé. Koen doet graag een stapje extra en probeert altijd een oplossing voor je te vinden. Hij laat zich daarin niet van de wijs brengen en schakelt snel.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.