Koen van de Riet | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Vastgoedconsultant

Koen van de Riet

06-27 44 22 55
koen@boersenlem.nl

Opleiding, werkervaring en meer

Volg mij

‘Ik regel dingen graag snel, efficiënt en ontspannen’

Van luxe auto's naar commercieel vastgoed

Na jaren lang in de automotive te hebben gewerkt en veel zakelijke klanten te hebben ontmoet, was de overstap naar de bedrijfsmakelaardij een logische stap. Uiteindelijk bleek het een goede keuze te zijn! Mijn werk als vastgoedconsultant bij Boers & Lem zorgt ervoor dat ik dagelijks aan tafel zit met diverse ondernemers. Ik waardeer vooral dat je in deze rol door rechttoe rechtaan kan praten en kan zeggen wat er aan de hand is. Eerlijkheid en openheid staan centraal in mijn aanpak.

Wanneer ik niet aan het werk ben ik ..

.. met vrienden en familie dingen aan het doen
.. een potje padel aan het spelen
.. verschillende sporten aan het volgen, zoals voetbal en formule 1

De werkwijze van Koen

Betrouwbaar, ambitieus en een perfectionist, dat is Koen. Niets is hem te gek en hij gaat graag de uitdaging aan. Vaak zijn mensen verrast door zijn creatieve ideeën of voorstellen, zowel zakelijk als privé. Koen doet graag een stapje extra en probeert altijd een oplossing voor je te vinden. Hij laat zich daarin niet van de wijs brengen. Zijn doel is om snel, maar goed, resultaat te leveren. Koen is pas tevreden als zijn opdrachtgever dat ook is.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.