Sjoerd Swildens | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Vastgoedconsultant

Sjoerd Swildens

06-86 86 50 68
sjoerd@boersenlem.nl

Opleiding, werkervaring en meer

Volg mij

‘Ik ben iedere dag bezig met dit vak’

Luisterende makelaar

Als bedrijfsmakelaar luister ik actief naar mijn opdrachtgevers en denk ik mee om de beste oplossingen te vinden. Mijn brede achtergrond in de zakelijke financiële dienstverlening en als ondernemer helpt me hierbij. Elke dag leer ik bij, want in dit vak is er altijd iets nieuws te ontdekken. Ik waardeer de diversiteit aan ondernemers waarmee ik werk en de creativiteit die komt kijken bij het vinden van oplossingen voor hen. Kortom, mijn werk als bedrijfsmakelaar is altijd heel boeiend.

Wanneer ik niet aan het werk ben ik ..

.. aan het fietsen op mijn racefiets
.. dingen aan het doen met mijn gezin 
.. met vrienden de hort op

De werkwijze van Sjoerd

Sjoerd staat bekend om zijn teamgerichte aanpak en hecht veel waarde aan samenwerking met zijn collega's. Hij is oplossingsgericht, creatief en denkt graag mee met klanten. Sjoerd gaat graag een avontuur aan, zo heeft hij enkele jaren in Frankrijk in het vastgoed gewerkt. Deze ervaring heeft zijn kennis en perspectief verrijkt, waardoor hij nog beter in staat is om klanten te adviseren en bij te staan bij hun vastgoedvraagstukken. Kortom, Sjoerd staat klaar voor wie op zoek is naar advies en begeleiding op het gebied van vastgoed.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.