Marjolijn Winkel | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Office manager

Marjolijn Winkel

088-263 77 05
marjolijn@boersenlem.nl

Opleiding, werkervaring en meer

Volg mij

‘Ik ben een kartrekker’

Altijd onderweg naar een oplossing

Ik ben een kartrekker, daar voel ik mij prettig bij. Want wat de situatie, de vraag of misschien zelfs het probleem ook is: ze moet opgelost worden. Op zo’n moment aarzel ik geen seconde en ga ik doortastend aan de slag. Op m’n werk ben ik precies zo. Ik vind het heerlijk om veel mensen om mij heen te hebben. In die dynamiek zorg ik ervoor dat klanten vriendelijk te woord worden gestaan en zich goed geholpen voelen.

Wanneer ik niet aan het werk ben, dan ben ik ..

.. langs de lijn bij mijn voetbal spelende zoon of mijn hockeyende dochter
.. met familie en vrienden die dan meestal gezellig blijven eten
.. graag op vakantie naar steden, de zon of de sneeuw.

De werkwijze van Marjolijn

Marjolijn laat zich het beste typeren als een eerlijke, stevig in haar schoenen staande probleemoplosser. Ze zorgt ervoor dat de wensen van klanten zo spoedig mogelijk bij de desbetreffende collega terecht komen en waarborgt een snelle opvolging. En gaat er toch iets niet helemaal zoals gepland, dan is Marjolijn de eerste die dat toegeeft en het vervolgens netjes weer recht breit. Marjolijn gedijt goed tussen andere mensen. Geef haar je vertrouwen en ze regelt alles voor je.