Marleen Gout | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

binnendienst medewerkster makelaardij

Marleen Gout

053-433 55 77
marleen@boersenlem.nl

Opleiding, werkervaring en meer

Volg mij

'Ik regel dingen graag snel, efficiënt en ontspannen'

De overtreffende trap van actief

Creatief, innovatief, gestructureerd en een echte bezige bij. Dat ben ik. Dus moet er iets geregeld worden, zoals een uitje, een vakantie of een cadeau, dan weten mensen mij wel te vinden. Ik maak bovendien graag zelf iets. Ik pas bijvoorbeeld de huisinrichting aan en klus met veel plezier in en om het huis. En voor je het vraagt: ja, alles verloopt ordelijk, het liefst aan de hand van lijstjes. Die gebruik ik zowel thuis als op het werk.

Wanneer ik niet aan het werk ben ik ..

.. aan het decoreren
.. me over mijn studieboeken aan het buigen
.. graag bij familie en vrienden

De werkwijze van Marleen

Marleen houdt van overzicht en ziet graag dat dingen goed geregeld zijn. Zo goed mogelijk als maar kan zelfs. En dus werkt ze niet alleen enorm gestructureerd, maar is ze ook continu alert op mogelijke verbeteringen. Intern wil ze zich sterk maken voor het efficiënter maken van processen. Richting klanten vind ze het belangrijk om een goede relatie op te bouwen en een prettige, luchtige sfeer te creëren. Want van daaruit ontstaan de beste resultaten.