Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Marlies Assink

Marketing & Communicatie

Marlies Assink

marlies@boersenlem.nl

Opleiding, werkervaring en meer

Volg mij

'Als een merk begint te leven... Daar word ik blij van’

Van strategie tot operatie

In het verleden ben ik begonnen als commercieel binnendienst medewerker, maar nog steeds ben ik blij dat ik in 2010 de overstap heb gemaakt naar marketing & communicatie. Om een merk goed te positioneren zijn er veel verschillende onderdelen die je in goede banen moet zien te leiden. Eigenlijk net als thuis, waar ik met twee jonge kinderen van vroeg tot laat bezig ben om alle ballen in de lucht te houden. Marketing & communicatie is heel veelzijdig, van strategie tot operatie. En ik vind het prachtig als je voelt en ziet dat door alle acties het merk nog meer gaat leven!

Wanneer ik niet aan het werk ben, dan ben ik ..

.. trotse mama van 2 jonge kinderen
.. aan het volleyballen
.. gezellig met familie of vrienden
.. als het even kan op vakantie!

De werkwijze van Marlies

Marlies is enthousiast, oprecht en doelgericht. Ze vindt het leuk om mensen te verbinden en externe partijen aan te sturen. Met als doel een tot-in-de-puntjes verzorgd resultaat. Marlies werkt graag samen met collega's maar met haar eigen verantwoordelijkheden. Ze houdt daarbij graag het overzicht, zodat ze snel kan schakelen als dat nodig is. Als marketing & communicatie manager zorgt ze ervoor dat de juiste boodschap via verschillende kanalen wordt verspreid en het merk Boers & Lem nog meer gaat leven in Oost-Nederland. 

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.