Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

marketing & communicatie

Marlies Assink

088-263 77 13  
marlies@boersenlem.nl

Opleiding, werkervaring en meer

Volg mij

'Ik word er blij van als een merk begint te leven’

Van strategie tot operatie

Na mijn studie begon ik als commercieel binnendienst medewerkster. Erg leuk en veel geleerd, maar ik ben nog steeds blij dat ik in 2010 de overstap maakte naar marketing & communicatie. Om een merk goed te positioneren zijn veel verschillende onderdelen nodig die je in goede banen moet leiden. Eigenlijk net als thuis, waar ik met twee jonge kinderen altijd bezig ben alle ballen in de lucht te houden. 

Het leuke van marketing & communicatie vind ik dat het zo veelzijdig is. Van strategie tot operatie. En ik vind het prachtig om te zien en 'voelen' dat door jouw acties het merk steeds meer gaat leven!

Wanneer ik niet aan het werk ben, dan ben ik ..

.. trotse mama van een zoon en dochter
.. bij familie of vrienden
.. aan het volleyballen
.. als het kan, op vakantie!

De werkwijze van Marlies

Marlies is enthousiast, oprecht en doelgericht. Ze vindt het leuk om mensen te verbinden en externe partijen aan te sturen. Met als doel een goed verzorgd resultaat. Marlies werkt graag samen met haar collega's met haar eigen verantwoordelijkheden. Daarbij houdt ze graag het overzicht, zodat ze snel kan schakelen als dat nodig is. Als marketing & communicatie manager zorgt ze ervoor dat de juiste boodschap via verschillende kanalen wordt verspreid en het merk Boers & Lem nóg bekender wordt in Oost-Nederland. 

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.