Masha van der Velde | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Vastgoedconsultant

Masha van der Velde

06-86 87 58 58
masha@boersenlem.nl

Opleiding, werkervaring en meer

Volg mij

‘Ik hou graag de vaart erin’

Afwegen, beslissen en gáán

Vastgoedeigenaren zijn gebaat bij duidelijkheid over de mogelijkheden en een eerlijk advies. Bij een partner waar ze van op aan kunnen. Ik durf wel te stellen dat ik zo iemand ben. Als vastgoedadviseur moet je bovendien competitief zijn en snel kunnen schakelen. Maar: niet ten koste van alles. Een deal moet ook op de lange termijn een goed gevoel opleveren. En gouden bergen kunnen alleen maar tegenvallen. Wat je dan wel van mij kunt verwachten? Iemand die z’n afspraken nakomt, een eerlijke afweging maakt tussen de mogelijkheden en je dan een onderbouwd advies geeft. Besluit genomen? Dan gaan we ervoor.

Wanneer ik niet aan het werk ben, dan ben ik ..

.. aan het hardlopen
.. trotse mama van 2 kids
.. op stap met vrienden en vriendinnen

De werkwijze van Masha

Masha is energiek, recht door zee en spontaan. Ze communiceert duidelijk en laat zich niet gek maken door enige druk van wie of wat dan ook. De vastgoedmarkt is een markt waarin je soms onder grote druk staat. Dan moet je de juiste prioriteiten weten te stellen, proactief kunnen meedenken met de klant en alert zijn op mogelijke haken en ogen rondom een deal. Masha doet precies dat en zorgt er zo voor dat de vaart er op de goede manier in blijft. Types als Masha maken het verschil.