Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

vastgoedconsultant

Masha van der Velde

06-86 87 58 58
masha@boersenlem.nl

Opleiding, werkervaring en meer

Volg mij

‘Ik hou graag de vaart erin’

Tot en met de laatste minuut

Als taxateur weet ik: een taxatierapport binnen de deadline afleveren is één ding. Maar dat echte gevoel van winst ontstaat pas als in dat rapport de wensen van de klant samenkomen met de feiten. Daarom houd ik te midden van alle hectiek mijn aandacht bij dat wat moet gebeuren. Wat dat betreft ben ik zakelijk niet anders dan privé. In de 25 jaar dat ik volleybalde, bleef ik me ook altijd tot en met de laatste minuut met mijn team inzetten. Want pas als het laatste punt gespeeld is, weet je of je de wedstrijd gewonnen hebt.

Wanneer ik niet aan het werk ben, dan ben ik ..

.. aan het hardlopen
.. trotse mama van 2 kids
.. op stap met vrienden en vriendinnen

De werkwijze van Masha

Masha is energiek, recht door zee en spontaan. Ze communiceert duidelijk en laat zich niet gek maken door enige druk van wie of wat dan ook. Op zulke momenten moet je rustig blijven, blijven samenwerken, meedenken met de klant en de deadlines bewaken. Masha doet precies dat en zorgt er zo voor dat de vaart erin blijft. Types als Masha maken het verschil.