Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Masha van der Velde

junior taxateur

Masha van der Velde

masha@boersenlem.nl

Opleiding, werkervaring en meer

Volg mij

‘Ik hou graag de vaart erin’

Tot de laatste punt

Te midden van alle hectiek hou ik mijn aandacht bij dat wat moet gebeuren. Wat dat betreft ben ik zakelijk niet anders dan privé. In volleybalwedstrijden hou ik ook mijn volle focus en blijft ik me met mijn team inzetten. Want pas als het laatste punt gespeeld is, weet je of je de wedstrijd gewonnen of verloren hebt. Boers & Lem is mijn zakelijke team. Mijn aandeel daarin is dat ik elke klant zo persoonlijk mogelijk help en zijn vraagstuk zo helder mogelijk krijg, zodat mijn collega’s hier snel mee verder kunnen.

Wanneer ik niet aan het werk ben, dan ben ik ..

.. aan het volleyballen
.. trotse mama van 2 kids
.. op stap met vrienden en vriendinnen

De werkwijze van Masha

Masha is energiek, recht door zee en spontaan. Ze communiceert duidelijk en laat zich niet gek maken door enige druk van wie of wat dan ook. Op zulke momenten moet je rustig blijven, snel schakelen, blijven samenwerken en meedenken met de klant. Masha doet precies dat en zorgt er zo voor dat de vaart erin blijft. Types als Masha maken het verschil.