Merlin Versteeg | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Junior Taxateur

Merlin Versteeg

088-263 77 14
merlin@boersenlem.nl

Opleiding, werkervaring en meer

Volg mij

'Ik probeer altijd tot een oplossing te komen'

Ik heb graag mensen om mij heen

Ik ben sociaal, zelfstandig en creatief. Ik ben graag onder de mensen en ik houd ervan om samen met mijn collega's de meest ingewikkelde vraagstukken op te lossen. Op mijn werk wil ik graag veel leren en blijven groeien. Als het druk is vind ik het fijn om hard door te werken zodat ik alle deadlines haal. Door mijn creativiteit probeer ik zaken altijd vanuit verschillende kanten te bekijken om zo tot een geschikt resultaat te komen. Dat maakt mijn werk zo leuk!

Wanneer ik niet aan het werk ben, dan ben ik ..
.. aan het handballen
.. leuke dingen aan het doen met mijn familie en vrienden
.. bezig op de boerderij

De werkwijze van Merlin

Als junior taxateur is Merlin behulpzaam en klantgericht. Ze staat je vriendelijk te woord en helpt je graag. Merlin gaat door totdat ze het juiste resultaat heeft bereikt. Ze wil zich graag ontwikkelen tot Register Taxateur en is bezig met haar Meester-gezeltraject. Op de afdeling Taxatie & Advies van Boers & Lem zit Merlin dan ook helemaal op haar plek. Dus loop je ergens tegen aan, stel gerust de vraag aan Merlin. Want deze dame rust niet tot ze het antwoord gevonden heeft.