Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Mick Koenderink

afstudeerstagiair taxatie & advies

Mick Koenderink

mick@boersenlem.nl

Opleiding, werkervaring en meer

Volg mij

'Mijn doel is zoveel mogelijk kennis en ervaring op doen’

Ervaren hoe deze branche in de praktijk is

Sinds 10 februari ben ik afstudeerder op de taxatieafdeling van Boers & Lem. Op Saxion in Enschede zit ik in het laatste jaar van de opleiding Vastgoed en & Makelaardij. Na 3,5 jaar studie, ben ik klaar om aan mijn afstudeeronderzoek te beginnen. Tijdens mijn afstudeerstage ga ik onderzoeken welke mogelijkheden van big data kunnen bijdragen aan de optimalisatie van het taxatieproces. Big data lijkt mij een interessant onderwerp, het gaat steeds meer een grotere rol spelen binnen het vastgoed en het is voor mij nog onbekend gebied.

Tijdens mijn zoektocht naar een afstudeerplek kwam Boers & Lem op mijn pad. Het bedrijf kende ik al omdat het een bekend begrip is in Oost-Nederland. Via een contact bij Boers & Lem hoorde ik dat zij op zoek was naar een afstudeerstagiair op de taxatie-afdeling. Na een leuk gesprek met Henri Boers en Bart Wientjes was ik nog enthousiaster en even later hoorde ik dat ik mocht komen afstuderen!

Wanneer ik niet aan het werk ben, dan ben ik ..

.. aan het voetballen bij VV Buurse
.. bij vrienden
.. thuis films en series aan het kijken
.. op vakantie naar een lekker warm land

De verwachtingen van Mick

Het komende half jaar verwacht ik aan mijn praktische vaardigheden binnen het taxatie-vak te werken. Ik zou het fantastisch vinden dat, wanneer ik klaar ben met afstuderen, ik mijzelf verder kan ontwikkelen in het taxatie-vak. Naast mijn afstudeeronderzoek zal ik bij verschillende taxaties ondersteunen om inzicht te krijgen in de manier van werken.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.