Robert-Jan Schuurman | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

vastgoedconsultant taxaties

Robert-Jan Schuurman

06-30 86 43 25
robert-jan@boersenlem.nl

Opleiding, werkervaring en meer

Volg mij

‘Hoe complexer, hoe leuker’

Veeleisende vraagstukken

Ik beweeg me al jaren met veel enthousiasme in de wereld van het vastgoed, maar sinds enige tijd ben ik ook een fanatiek sporter. Ik fiets, ik fitness en mijn personal trainer drijft me graag tot het uiterste in de sportzaal. 

Op mijn werk heb ik die stimulans niet nodig. Daar stel ik van nature hoge eisen aan mijn prestaties. Sterker nog: hoe ingewikkelder het vraagstuk, hoe liever ik het heb. Dus als ik mag kiezen, dan houd ik me bezig met uitdagende waarderingsvraagstukken. Die zijn me echt op het lijf geschreven.

Wanneer ik niet aan het werk ben, dan ben ik ..

.. fiets ik op mijn gravelbike door Twente
.. werk ik me in het zweet met mijn personal trainer
.. vind je me met vrienden op het terras of in een goed restaurant

De werkwijze van Robert-Jan

Robert-Jan is eerlijk, direct, prestatiegericht en houdt graag de touwtjes in handen. Heldere en complexe doelstellingen motiveren hem het meest en samen met de opdrachtgever en zijn collega’s bij Boers & Lem komt hij tot inventieve en logisch onderbouwde vastgoedadviezen. Die adviezen vallen overigens niet alleen in de smaak bij de opdrachtgever. Ook de bank, de notaris, de advocaten en de (ver)koper zijn tevreden. Nou, dan doe je je werk wel goed.