Yvonne Borghuis | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

Binnendienst medewerkster Makelaardij

Yvonne Borghuis

053-433 55 77
yvonne@boersenlem.nl

Opleiding, werkervaring en meer

Volg mij

'Ik wil graag precies weten hoe het zit' 

Ik hou enorm van de afwisseling

‘Mijn motto is: Doe wat je leuk vindt. Dat maakt het leven een stuk aangenamer. Wat dat betreft, zit ik helemaal op m’n plek bij Boers & Lem. Dit werk past me als een handschoen en iedereen hier is erg collegiaal. Ik beweeg me al ruim 20 jaar in deze wereld en ik hou van de afwisseling. Van de telefoongesprekken met de klanten, van het uitzoekwerk en het opstellen van overeenkomsten, en van de dossiervorming. En als ik aan het eind van de dag de bedrijfsmakelaar goed ontzorgd heb én mijn stapel met taken heb weggewerkt ben ik een tevreden mens.

Wanneer ik niet aan het werk ben, dan ben ik .. 

.. bij mijn man en onze twee tieners 
.. aan het hardlopen (maximaal 10 km!)
.. in alle vroegte in het bos met ons derde kind: labrador Jet

De werkwijze van Yvonne

Spontaan, sociaal en collegiaal: dat is Yvonne ten voeten uit. Opmerkzaam en zorgvuldig is ze trouwens ook. Als commercieel medewerker binnendienst sorteert en bundelt ze alle administratieve zaken met een kritische blik. Geen wonder dus dat de dossiers die van haar hand komen er picobello uitzien. Wees er ook op bedacht dat ze graag doorvraagt, want hoe beter zij geïnformeerd is, hoe completer haar (werk)overdracht richting de bedrijfsmakelaar. Eén ding is zeker: je bent bij haar altijd in goede handen.