2 winkelruimtes verhuurd in het… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

2 winkelruimtes verhuurd in het centrum van Almelo

De binnenstad van Almelo is twee ondernemers rijker! De winkelruimtes aan de Grotestraat 28 en de Hagengracht 1 zijn recent verhuurd aan startende ondernemers met behulp van de succesvolle stichting “Start je Winkel in Almelo”.

De Grotestraat 28 heeft een totale oppervlakte van circa 117 m² en zal per 1 januari worden gehuurd door Daizy’s Koffie en meer. Na een interne verbouwing zullen zij o.a. koffie, thee en vers belegde broodjes verkopen.

De Hagengracht 1 heeft een totale oppervlakte van circa 82 m² en wordt per 15 augustus gehuurd door Moiety Store, een dameskledingwinkel waar klantvriendelijkheid en een persoonlijke benadering hoog in het vaandel staan.

Wij wensen beide ondernemers veel succes op deze locaties!

Boers&Lem bracht deze transacties tot stand namens de verhuurders en dankt de huurders, de stichting “Start je winkel in Almelo” en verhuurders hartelijk voor de prettige samenwerking.