216 MEER DAN CIJFERS huurt… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

216 MEER DAN CIJFERS huurt kantoorruimte aan de Josink Maatweg 43 in Enschede

Namens de verhuurder heeft Boers & Lem circa 420 m2 kantoorruimte op de 1e verdieping van het pand aan Josink Maatweg 43 te Enschede verhuurd aan 216 MEER DAN CIJFERS. Het pand ligt op een zichtlocatie op het nieuwe bedrijventerrein Josink Es welke zich onderscheidt door kwaliteit en duurzaamheid.

Met 9 vestigingen, verdeeld over heel Nederland, heeft 216 in Enschede voor deze nieuwe locatie gekozen. Deze nieuwe locatie past bij de dienstverlening en cliënten van 216, is gemakkelijk bereikbaar en er is voldoende ruimte voor verdere groei. 

Bij het 216-team in Enschede zijn naast accountants, fiscaal adviseurs en HR/salarisadviseurs, ook diverse specialisten werkzaam welke ondernemers verder helpen over zaken waarvan je ’s nachts wakker ligt, over ambities en dromen welke je waar wilt maken vóórdat je met pensioen gaat. Over de financiële balans tussen werk en privé. En over issues waar je het bestaan nog niet eens van wist. 

Kortom: bij 216 MEER DAN CIJFERS zijn ze altijd op zoek naar het verhaal achter jouw cijfers.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.