ACtronics koopt kantoorpand van… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

ACtronics koopt kantoorpand van 2.150 m² in Almelo

VERKOCHT | Auto-elektronica bedrijf ACtronics heeft het kantoorpand aan Twentepoort Oost 1A in Almelo gekocht. Het pand heeft een totale oppervlakte van circa 2.150 m2.

Het representatieve kantoorpand, met parkeergelegenheid op eigen terrein, heeft niet lang te koop gestaan. Binnen veertien dagen was het pand verkocht!

Locatie en bereikbaarheid
Het kantoorgebouw op bedrijventerrein Twentepoort Oost is gelegen op een goede zichtlocatie aan de Kleine Bunder, dichtbij de op- en afritten van de A35.

Specialist in auto-elektronica
Het bedrijf ACtronics is gespecialiseerd in de revisie van elektronische auto-onderdelen. Inmiddels timmeren ze sinds 2005 met succes aan de weg en zijn ze Europees marktleider. Met meerdere vestigingen verspreid over Europa en een internationaal customer service team bieden zij hun klanten snel een passende revisie-oplossing.

Extra kantoorruimte
De onderneming groeit dusdanig dat zij extra kantoorruimte nodig hebben om uit te breiden. ACtronics is op het moment aan de overkant gevestigd, aan de Bornerbroeksestraat 459F. De aankoop van dit kantoorpand was de perfecte oplossing voor het ruimtegebrek en de deal was dan ook snel gesloten! Het deel dat ACtronics zelf niet gebruikt, wordt verhuurd.

Wij wensen ACtronics veel succes met de uitbreiding!

Bedrijfsmakelaar Boers & Lem Almelo heeft deze transactie namens de verkoper mogen begeleiden.

Informatie & advies
Op zoek naar een bedrijfspand of geschikt beleggingspand in Almelo of omstreken? Neem dan contact op met onze vastgoedspecialisten via 053-433 55 77 of stuur een bericht naar info@boersenlem.nl.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.