Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Amber van Tubbergh is Register Taxateur

Wij zijn er trots op dat onze collega Amber van Tubbergh haar diploma heeft behaald en nu officieel staat ingeschreven als Register Taxateur in het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs (NRVT).

Een Register-Taxateur houdt kennis en vaardigheden op peil met permanente scholing. Boers & Lem heeft er met Amber een erkende professional bij op het gebied van taxaties!

Het NRVT borgt de vakbekwaamheid en ethiek van de vastgoedtaxateurs in Nederland. Het register draagt bij aan een grotere transparantie van vastgoed taxaties. Alle vastgoed taxateurs worden opgenomen in één centraal register. Dit register is ontstaan door toenemende (inter)nationale regelgeving en professionalisering van het taxatievak.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.