Showroom Twentelaan 18 in Almelo… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Showroom Twentelaan 18 in Almelo verhuurd aan autobedrijf

VERHUURD | Autoservice De Buitenhaven is per 1 maart j.l. de nieuwe huurder van de showroom met garage aan de Twentelaan 18 in Almelo.

Showroom aan de weg met wit hek voor verhard buitenterrein

Het bedrijfspand beschikt over een showroom van 420 m2, kantoren, een kantine en een aangrenzende werkplaats/garage. Het pand staat op een ruim perceel en heeft een royaal, verhard en omheind buitenterrein van circa 1.300 m2.

Het autobedrijf De Buitenhaven biedt verschillende diensten aan zoals reparaties, onderhoud, het uitvoeren van Apk’s (ook zonder afspraak) en bandenservice.

Daarnaast is het bedrijf ook gespecialiseerd in betaalbare occasions. En ben je handig met auto’s? Dan is het mogelijk om een autobrug te huren en zelf aan je auto te sleutelen.

Het bedrijfspand met showroom en werkplaats ligt op een zeer goede locatie nabij de A35 en bij één van de belangrijkste aanvoerwegen van en naar Almelo.

Wij wensen autobedrijf De Buitenhaven veel succes in hun nieuwe bedrijfspand!

Boers & Lem Almelo heeft namens de verhuurder deze transactie mogen begeleiden.

Informatie en advies
Op zoek naar een nieuwe bedrijfsruimte in Almelo en omstreken of wil je een bedrijfspand verhuren of verkopen? Wij helpen je graag! Bekijk ons aanbod of neem voor meer informatie of advies contact op met onze vastgoedspecialisten: 0546-74 00 00 of info@boersenlem.nl.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.