Axent Groen huurt bedrijfspand in… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Axent Groen huurt bedrijfspand in Enschede

De bedrijfsruimte met kantoren aan de Lonnekerbrugstraat 105 is verhuurd aan Axent Groen B.V. Het pand met een totale oppervlakte van circa 1.150 m² is gelegen op het bedrijventerrein Havengebied te Enschede.

Axent Groen is na de samenvoeging met Hacron Groen een professioneel en allround groenbedrijf waar ca. 550 vakmensen dagelijks de oostelijke regio van Nederland bedienen. Als sociale onderneming is er veel ervaring in samenwerking met SW bedrijven en gemeentelijke groendiensten. Axent Groen werkt nauw samen met zusterbedrijf van het moederbedrijf Vebego (www.vebego.com). Bij Vebego werken inmiddels 35.000 mensen die actief zijn in Nederland, België, Duitsland en Zwitserland.

Vebego is actief in de schoonmaak, gezondheidszorg en facilitaire dienstverlening. De ruim 140 dochterbedrijven en joint ventures werken samen en bundelen de krachten

De huurder werd tijdens deze transactie geadviseerd door Rockstone. Boers & Lem bracht deze transactie tot stand namens de verhuurder.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.