Barink Schilderwerken koopt modern… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Barink Schilderwerken koopt modern bedrijfspand in Hengelo

Roy en Wenda van der Vegte, eigenaren van Barink Schilderwerken, hebben onlangs het vrijstaande bedrijfspand aan de Loodsstraat 18 in Hengelo gekocht. Het pand is gelegen op bedrijventerrein Twentekanaal.

Het pand is gebouwd in 2009 en bestaat uit een bedrijfsruimte en kantoorruimte. Het beschikt over een totale oppervlakte van circa 550 m2 en is gelegen op een ruim perceel van circa 955 m2. Rondom het pand is er voldoende ruimte voor parkeren en buitenopslag. De buitenkant zal in de stijl van Barink Schilderwerken worden opgefrist. 

Het bedrijfspand is uitstekend bereikbaar door de goede ligging nabij de A35/A1 en is met 500 bedrijven en 10.000 arbeidsplaatsen het grootste bedrijvenpark van Twente.

Barink Schilderwerken BV
is een erkend allround schildersbedrijf voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Het bedrijf is opgericht in 1964 onder de naam Schildersbedrijf G.H. Barink gevestigd te Boekelo. In 1998 hebben Roy en Wenda van der Vegte het bedrijf overgenomen van de heer Barink. Vervolgens is de naam aangepast naar Barink Schilderwerken BV en zijn zij naar Hengelo verhuisd.

Het schildersbedrijf is een specialist in schilderwerk, glas, vloer-, en wandafwerking. Door de huidige economie is het bedrijf uit het jasje aan de Loodsstraat 6 gegroeid en verhuist het in februari 2020 naar het nieuwe bedrijfspand, nog geen 100 meter verderop.

Barink Schilderwerken is zich zeer bewust dat zij werken met chemische middelen en neemt daarvoor haar verantwoordelijkheid zo milieubewust mogelijk te werken. Roy van der Vegte: “Als schilder werk je met chemische middelen en verf. Dat vraagt om zorgvuldig handelen met het oog op persoonlijke veiligheid voor onze medewerkers en klanten. Ook proberen wij zo min mogelijk afval te produceren. Het overblijvende afval scheiden en verwerken we zorgvuldig, zowel op locatie als in onze werkplaats. MVO is dan ook vooral op een praktische manier verweven met ons bedrijf. Het zit in onze genen, net als ‘goed noaberschap’.”

Boers & Lem heeft deze transactie tot stand gebracht tussen de partijen.

Heeft u interesse om een bedrijfsruimte te kopen of te huren? Bekijk dan het aanbod op onze website of neem gerust contact op met Bart Wientjes via tel. 053-433 55 77 of bart@boersenlem.nl.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.