Bedrijfspand op Euregio… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Bedrijfspand op Euregio Bedrijvenpark verkocht aan montagebedrijf

Het bedrijfspand aan de Lenteweg 11 op het Euregio Bedrijvenpark in Enschede is gekocht door Jesia Holding. Pronk Montage en ABRO Projectafbouw zijn de nieuwe huurders van het pand.

Het pand bestaat uit een bedrijfsruimte, kantine en kantoorruimte en heeft een totale oppervlakte van circa 1.750 m² en is gelegen op een perceel van 2.260 m².

De bereikbaarheid van het bedrijfspand per auto is uitstekend door de goede ligging nabij de A35. Ook via het openbaar vervoer is het pand goed te bereiken middels het treinstation ‘De Eschmarke’ dat op het bedrijventerrein is gelegen.

Pronk Montage, opgericht in 1997, is een snel groeiend montagebedrijf. Het bedrijf is specialist in systeemplafonds, scheidingswanden, timmerwerkzaamheden en interieurbouw voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Door de verhuizing van de Lenteweg 6 naar nummer 11 kan het bedrijf haar ambitie om verder te groeien waarmaken.

Boers & Lem Bedrijfsmakelaars Enschede heeft deze transactie tot stand gebracht tussen de partijen.

Heeft u interesse om een bedrijfsruimte te (ver)kopen of te (ver)huren? Bekijk dan het aanbod op onze website of neem contact op met Bart Wientjes via tel. 053-433 55 77 of bart@boersenlem.nl.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.