Bedrijfspand Werfstraat 11 in… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Bedrijfspand Werfstraat 11 in Hengelo snel verkocht

VERKOCHT | Het moderne bedrijfspand van circa 330 m2 aan de Werfstraat in Hengelo, is al binnen twee weken verkocht! Er was veel animo voor dit mooie bedrijfspand op bedrijventerrein Twentekanaal in Hengelo.

Het pand beschikt over een bedrijfsruimte met kantoor/showroom en kantine. Nadat het object in de verkoop ging, stond de telefoon roodgloeiend. Niet zo heel gek, bedrijfspanden als deze zijn op het moment veelgevraagd.

Goede locatie
Het bedrijventerrein Twentekanaal is het grootste bedrijvenpark in Twente en ligt ook centraal in die regio. De A35/A1 zijn op een paar minuten afstand en het pand is uitstekend bereikbaar.

Een bedrijfspand voor de toekomst
Solution-Fit B.V. heeft dit bedrijfspand aangekocht en zal per 1 augustus de werkzaamheden vanaf deze locatie voortzetten. Het bedrijf ontwikkelt en produceert slangoplossingen met een kleine diameter. Deze slangoplossingen worden toegepast in verschillende segmenten, zoals: LPG-systemen voor auto's, CNG of aardgas systemen, camper nivellering en cabrio dak hydrauliek.

Eigenaar Bart Siemerink zocht vanwege een groeiende vraag een groter bedrijfspand. Het bedrijf verhuist door deze aankoop in Hengelo van de Wegtersweg naar de Werfstraat 11.

Wij wensen eigenaar Bart Siemerink en zijn team veel succes op hun nieuwe werkplek!

Boers & Lem bedrijfsmakelaars Enschede mocht namens de eigenaar de verkoop van dit bedrijfspand begeleiden.

Advies en informatie
Ben je ook opzoek naar bedrijfsruimte in Hengelo en omstreken? Bekijk dan eens ons aanbod of neem contact op met onze adviseurs voor een vrijblijvend advies via 053-433 55 77 of info@boersenlem.nl.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.