Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Bee Charged koopt unieke kantoorvilla dichtbij centrum Enschede

Het kantoorpand aan de Hengelosestraat 221 in Enschede is onlangs aangekocht door de firma Bee Charged Coaching en Training. De rijksmonumentale kantoorvilla uit 1927 heeft 3 kantoorverdiepingen, een riant dakterras en 8 parkeerplaatsen op eigen terrein.

De begane grond, 1e en 2e verdieping van het object bestaan uit kantoorruimte met een totale oppervlakte van ca. 403 m². Bee Charged Coaching en Training gaat zelf de begane grond betrekken. Op de 1e verdieping zit Newcom al gevestigd en op de 2e verdieping BLM Architecten.

Boers & Lem bracht deze transactie tot stand namens de verkoper. Euverman Bedrijfsmakelaars heeft de aankoop begeleid.


Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.