Belegger koopt “Möller Staete”… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Belegger koopt “Möller Staete” complex Oude Boekeloseweg Hengelo

VERKOCHT | Vastgoedonderneming Twenflex heeft het bedrijfscomplex met kantoor- en bedrijfsruimte van circa 4.500 m2 gekocht aan de Oude Boekeloseweg 29-31 in Hengelo.

RetroOffice
Met deze aankoop gaat het bedrijf Twenflex van eigenaar Robin Schipmann uitbreiden. Het complex zal dit najaar worden opgeknapt. In totaal komen er 24 ruimtes in 60-er jaren stijl. Het authentieke karakter van het gebouw uit 1968 zal daardoor behouden blijven. Naar verwachting zal het complex in januari 2022 klaar zijn voor de nieuwe huurders.

Broedplaats voor kunstenaars
Veel kunstenaars uit Hengelo hebben serieuze belangstelling getoond voor het voormalige hoofdkantoor van Möller & Co, een handelsmaatschappij in vleesverwerkingsmachines, weegapparatuur en metaalverwerkingsmachines. Van tevoren dacht de ondernemer niet meteen aan deze creatieve doelgroep. Maar omdat de ateliers in het oude Heemafpand en het Dikkersgebouw in Hengelo moeten sluiten, zoeken veel kunstenaars een nieuwe ruimte.

Het pand aan de Oude Boekeloseweg beschikt over 30 voormalige kantoorruimtes met veel licht. Die zijn ideaal als atelier en voor creatieve bedrijven. Daarnaast is er een grote bedrijfsruimte beschikbaar als ‘broedplaats’ voor verschillende activiteiten, zoals workshops of gezamenlijke exposities.

Naast deze creatieve bedrijven, hebben kinderparadijs De Beleverij en Fit-Fight Dojo hun onderkomen in de voormalige productiehal van het gebouw.

Flexwerkplekken Hengelo-Zuid
In Hengelo-Zuid zijn relatief weinig flexwerkplekken te huur. Met de komst van nieuwe woningen in Hart van Zuid, zijn er onder de toekomstige bewoners waarschijnlijk veel ondernemers en zzp’ers die een flexwerkplek zoeken. Deze nieuwe locatie is voor hen een uitkomst.

Locatie
Het bedrijfscomplex ligt op bedrijventerrein Twentekanaal, op loopafstand van het levendige winkelcentrum Esrein en de Laan Hart van Zuid. Een bushalte ligt voor de deur en de A35 en het stadscentrum van Hengelo zijn gelegen op een paar minuten rijden afstand.

Wij feliciteren Robin Schipmann met deze uitbreiding en wensen hem veel succes!

Bedrijfsmakelaar Boers & Lem Enschede mocht namens de eigenaar de verkoop van dit bedrijfscomplex begeleiden.

Advies en informatie
Ben je ook opzoek naar een bedrijfspand in Hengelo en omstreken? Bekijk dan eens ons aanbod of neem contact op met onze adviseurs voor een vrijblijvend advies. Tel: 053-433 55 77 of info@boersenlem.nl.

Bron.

Visuals: Ruimte6 Interieurarchitecten

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.