Beleggingsobject Virulyweg in… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Beleggingsobject Virulyweg in Almelo verkocht

DONE DEAL | Het unieke beleggingsobject met een oppervlakte van circa 2.150 m2 aan de Virulyweg 29 in Almelo is door een belegger per 1 september j.l. gekocht.

Bedrijfscomplex
Het hoogwaardig afgewerkte bedrijfscomplex bestaat uit acht units variërend in grootte. De bedrijfsunits beschikken over een kantoor- en bedrijfsruimte en enkele hebben een showroom. Het pand uit 2008 is deels voorzien van warmtepompen en zonnepanelen. Rondom het pand is ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. 

Het bedrijfspand ligt op het industrieterrein Turfkade en is uitstekend bereikbaar via de uitvalswegen.

De units in het bedrijfsverzamelgebouw zijn verhuurd aan verschillende bedrijven: Maped Netherlands, Finkers Hairdesign, Hairmaster Retail B.V., De Borduurshop, Bakkerij Anteplioglu en Tendence Tuinmeubelen.

Nog één bedrijfsunit beschikbaar
Van de acht units zijn er zeven verhuurd. Per 1 januari 2022 is één unit beschikbaar; unit 29D. Deze bestaat uit circa 160 m2 bedrijfsruimte met kantoorruimte en is gelegen op de begane grond. Dit is de laatste kans voor een unit in dit prachtige bedrijfscomplex!

Heb je interesse in de unit? Neem dan contact op met onze vastgoedadviseurs.

Boers & Lem feliciteert alle partijen met deze mooie deal!

Bedrijfsmakelaar Boers & Lem Almelo heeft de verkoper begeleid bij deze transactie.

Informatie & advies
Ben je opzoek naar een beleggingsobject in Almelo of Twente? Bekijk dan eens ons aanbod of neem contact op met onze vastgoedspecialisten op 053-433 55 77 of stuur een bericht naar info@boersenlem.nl.

Beleggingsobject verkopen?
Ben je van plan om een beleggingsobject te verkopen en zoek je een energieke bedrijfsmakelaar in Twente? Wij hebben een aantal relaties in ons netwerk die naar een beleggingspand op zoek zijn. Neem voor meer informatie contact met ons op via:
Vestiging Enschede: 053-433 55 77 
Vestiging Almelo: 0546-74 00 00

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.