Bar Bistro Loev nieuwe aanwinst… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Bar Bistro Loev nieuwe aanwinst voor Hengelo

VERKOCHT | Op 1 mei wilde Bar Bistro Loev haar deuren openen in Hengelo. Door de coronacrisis die roet in het eten gooide, was de opening anders dan voorgesteld. Met wat creativiteit is toen een afhaalmenu ontwikkeld. Daarmee konden mensen thuis eenvoudig, met een tutorial van de chef-kok, een compleet diner op tafel zetten. Sinds 1 juni mag Loev dan eindelijk gasten ontvangen in de compleet vernieuwde bar bistro.

Afgelopen jaar werd het karakteristieke pand aan het Burgemeester Jansenplein 40 in Hengelo aangekocht door een groep investeerders. Het interieur van het pand is in de tussentijd flink onder handen genomen en volledig gerestyled.

Het prachtige pand in Jugendstil met een oppervlakte van 352 m2 ligt in het centrum van Hengelo, aan het Burgemeester Jansenplein. Het plein is een horecagebied dat de gemeente op het moment aanpakt. 

Concept
De naam van Bar Bistro Loev is afgeleid van het woord ‘loeven’. In straattaal betekent het dat je iets geweldig vindt of bewondert. Precies het concept dat de eigenaren voor ogen hebben. In de kleurrijke bar bistro kun je de hele dag terecht. Van een kopje koffie tot een (gezond) hapje eten.

Boers & Lem heeft deze transactie namens de verkoper mogen begeleiden.

Ben je ook op zoek naar een bedrijfsruimte? Bekijk dan het aanbod op onze website. Neem voor meer informatie of vrijblijvend advies contact op met onze vastgoed specialisten: 053-433 55 77 | 0546-74 00 00 of info@boersenlem.nl.

Foto interieur door Rob Nijhuis.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.