Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Boers & Lem nu ook actief in Hardenberg met 3 nieuwe objecten

Sinds kort bieden wij 3 verschillende objecten te huur en te koop aan in Hardenberg. Het gaat om een bedrijfspand op het bedrijventerrein “De Nieuwe Haven”, een bijzonder kantoorpand op een prachtige zichtlocatie tegenover de Evenementenhal en een moderne showroom met opslagruimte op bedrijventerrein “De Haardijk”.

TE HUUR
J.C. Kellerlaan 22
In een representatief kantoorgebouw op een mooie zichtlocatie aan de rotonde van de J.C. Kellerlaan en Duitslandweg tegenover de Evenementenhal is kantoorruimte voor de verhuur beschikbaar. Het pand bestaat uit twee verdiepingen en heeft een ruim parkeerterrein.

De totale oppervlakte van het object is circa 2.220 m². Voor de verhuur is circa 806 m² beschikbaar. Op de begane grond is circa 520 m² beschikbaar en op de 1e verdieping circa 285 m². Vanaf 130 m² kunt u al uw eigen kantoorruimte in dit prachtige pand huren.

De Nieuwe Haven 23a
Op het bedrijventerrein “De Nieuwe Haven” dichtbij de rotonde van de J.C. Kellerlaan en de Duitslandweg is een bedrijfsruimte beschikbaar voor de verhuur. De totale oppervlakte van de bedrijfsruimte is circa 395 m². Voor het pand is een ruim en verhard buitenterrein van circa 800 m² gelegen. Deze bedrijfsruimte is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar.

TE KOOP

Stelling 1
Deze prachtige winkelruimte of showroom met opslag- en kantoorruimte bevindt zich op het bedrijventerrein “De Haardijk” op de kruising N-34/N343 en is uitstekend bereikbaar. Het object heeft een bestraat buitenterrein met voldoende parkeergelegenheid en heeft een totale oppervlakte van circa 1.685 m2.

Heeft u interesse in één van bovenstaande objecten? Bekijk dan voor meer informatie het aanbod op onze website of neem contact op met onze makelaars via tel. 053-4335577 of info@boersenlem.nl.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.