Boers & Lem steunt event 'Dag in de… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Boers & Lem steunt event 'Dag in de Wolken'

Een 'Dag in de wolken' voor vijftig vrouwelijke cliënten van de Voedselbank Enschede-Haaksbergen. Normaal gesproken is zo'n dag financieel niet mogelijk voor deze dames, maar vorige week lieten ze zich in de watten leggen in Enschede.

Expiriment Voedselbank 
De 'Dag in de Wolken' is een experiment vanuit de Voedselbank Enschede-Haaksbergen. Vorige week nodigde de organisatie vijftig vrouwelijke cliënten uit, die zich volledig in de watten lieten leggen in De Museumfabriek in Enschede. 

Studenten van het ROC van Twente zorgden voor o.a. manicures, modeadvies en haarstyling. Ook kregen de dames een rondleiding door het museum en waren er ontspannende activiteiten zoals een yogasessie. Op culinair gebied was er ook de nodige verwennerij. 

Normaal gesproken is zo'n ontspannende dag voor deze dames financieel niet mogelijk. De dag werd dan ook erg goed ontvangen!

Boers & Lem draagt aan zo'n mooi initiatief graag een steentje bij.

Foto: RTV Oost - Teun van der Velden

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.