Boers & Lem viert 10-jarig jubileum… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Boers & Lem viert 10-jarig jubileum in Sevilla

Wat een fantastisch jubileumweekend in Sevilla hebben wij achter de rug! Cultuur snuiven, heerlijke tapas, relaxen aan het zwembad, een fietstocht en af en toe een drankje. We hebben genoten!

Ondanks dat we middenin de nacht eruit moesten om wachttijden op Schiphol te ontwijken, was het een fantastisch weekend! 

We hebben tapas gegeten en van het zomerse weer genoten. Daarnaast stonden er ook nog een boottocht en een fietstocht op het programma, bekeken we het Metropol Parasol - een bijzonder houten gebouw - en konden we nog een middag lekker relaxen aan het zwembad, voordat we weer terug vlogen naar het herfstige Nederland. 

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.