Boers & Lem klaar voor SBR | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Boers & Lem klaar voor SBR

Als innovatief taxateur commercieel vastgoed is Boers & Lem aangesloten bij het Taxatie Management Instituut (TMI). Door een recente aanpassing in het software systeem kunnen wij als TMI taxateur nu, vooruitlopend op de markt, data uitwisselen met banken via SBR (Standard Business Reporting). SBR Banken is onderdeel van het Financiële Rapportages Coöperatief (FRC), een initiatief van ABN Amro, ING en Rabobank.

In de toekomst zullen wij via SBR ook de beschikking krijgen over de relevante gegevens voor het maken van een taxatie. De tijdrovende taak van het verzamelen, structureren, beoordelen en het invoeren in het TMS behoort dan tot het verleden. Wij kunnen ons dan nog beter richten op de essentie van het taxatievak, namelijk de waardering van het vastgoed en het verstrekken van een passend advies voor u. Tevens kunnen wij dan nog slimmer en sneller gegevens uitwisselen met beleggers, beheerders, banken en andere taxateurs.

Bij Boers & Lem was u de afgelopen jaren al verzekerd van een korte doorlooptijd bij een taxatie en concurrerende tarieven. Als toonaangevende vastgoedadviseur haakt Boers & Lem aan bij deze ontwikkelingen om dit ook de toekomst te garanderen. De eerste taxaties zijn door onze taxatieafdeling onlangs via SBR verstuurd! 

Bent u benieuwd wat Boers & Lem voor u kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.