Boers & Lem op shortlist Mogelijk.nl | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Boers & Lem op shortlist Mogelijk.nl

Boers & Lem staat sinds deze maand op de shortlist van Mogelijk BV. Een organisatie die snel en efficiënt beleggingspanden en bedrijfspanden financiert of herfinanciert.

Mogelijk Vastgoedfinancieringen biedt zakelijke hypotheken aan voor commercieel vastgoed zoals o.a. een bedrijfspand, appartement of woning voor de verhuur, kantoor, horecapand of winkel.

Als ondernemer/Belegger kunnen wij nu via deze organisatie een quickscan voor de financiering van jouw zakelijke vastgoed uitvoeren. 

Wij zijn er trots op dat wij nu ook via deze organisatie onze service mogen aanbieden!

Contact
Kijk op Mogelijk.nl of neem voor meer informatie of een vrijblijvend advies contact op met onze adviseurs via 088-263 77 30 of taxatie@boersenlem.nl.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.