Bollux E-commerce breidt het… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Bollux E-commerce breidt het gehuurde in Hengelo uit naar 4.000 m² bedrijfsruimte

VERHUURD | Bollux E-Commerce zet zijn groeipad voort in Hengelo, waar ze hun bestaande locatie met circa 1.333 m² uitbreiden. Een mooie groei voor de onderneming, die vorig jaar in maart al naar de Smaragdstraat 1 in Hengelo verhuisde.

Een jaar na de initiële verhuizing heeft Bollux E-Commerce besloten om de bestaande locatie te vergroten met een oppervlakte van circa 1.333 m². Hiermee komt het totale gehuurde gedeelte van het bedrijf op ruim 4.000 m².

Bollux E-Commerce

Bollux staat bekend als een betrouwbare e-commercepartner die bedrijven ondersteunt bij het distribueren van producten via alle bekende online verkoopplatformen zoals Bol, Amazon en Blokker. 

Het bedrijf faciliteert de verwerking van bestellingen voor retailers door opslag en verzending vanuit hun eigen fulfilmentcenter in Hengelo.

Al met al markeert deze uitbreiding een mooie groei voor Bollux E-Commerce.

Bedrijventerrein Twentekanaal

De bedrijfsruimte is gelegen op een goede locatie op bedrijventerrein Twentekanaal; één van de grootste bedrijventerreinen in Twente. Goed bereikbaar via de op- en afritten van de A35 in Hengelo Zuid en bovendien dichtbij het centrum.

Wij wensen het team Bollux veel succes met deze uitbreiding!

Boers & Lem Bedrijfsmakelaars adviseerde de verhuurder in deze transactie.

Advies & informatie
Overweeg je ook een bedrijfsruimte succesvol te huren of te verhuren in Oost-Nederland? Neem dan contact op met Bart Wientjes voor meer informatie of een vrijblijvend advies.

T: 06-537 303 43
E.
bart@boersenlem.nl