Burgerme opent een nieuwe vestiging… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Burgerme opent een nieuwe vestiging in Almelo

VERHUURD | In 2020 vertelden we al over de zoektocht naar een nieuwe franchisenemer van burgerme voor de winkelruimte aan de Grotestraat 2/Oranjestraat 1 in Almelo. Met positief resultaat; het team is nu druk aan het verbouwen! De nieuwe vestiging in Almelo wordt alweer de 17e vestiging van de hamburgerketen in Nederland.

Modern interieur winkelruimte burgerme aan de Grotestraat2-Oranjestraat 1 in Almelo

Vestiging in Almelo
De hamburgerketen opent op 9 februari 2021 de nieuwe vestiging op de hoek van de Grotestraat en de Oranjestraat. De voormalige winkel van de The Phone House is circa 140 m2 groot en wordt compleet verbouwd. De ruimte ligt op een uitstekende en erg drukke locatie. Dat maakt het tot de ideale vestiging van burgerme. 

Internationale hamburgerketen
Het van oorsprong Duitse burgerme, opgericht in 2010, is een internationale hamburgerketen die op professionele en internationale schaal, vers bereide hamburgers en salades thuisbezorgd. Vanaf de start streefden de oprichters naar een moderne en toekomstgerichte formule die snel uitgerold en gedupliceerd kon worden in diverse steden en in andere landen.

Wij wensen franchisenemers Michel en Daphne Snijders veel succes met de nieuwe vestiging in Almelo!

Boers & Lem bedrijfsmakelaar Almelo heeft deze transactie namens de verhuurder begeleid.

Informatie & advies
Op zoek naar een winkelruimte in Almelo en omstreken? Bekijk dan het aanbod op onze website. Of neem voor meer informatie of vrijblijvend advies contact op met onze adviseurs op 053-433 55 77 of info@boersenlem.nl.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.