Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Hamburgerketen Burgerme vestigt zich in Almelo

De hamburgerketen Burgerme staat op het punt om een vestiging te openen op de hoek van de Grotestraat en de Oranjestraat in Almelo. De voormalige winkel van de The Phone House is circa 140 m2 groot en ligt op een uitstekende en erg drukke locatie. Dat maakt het tot de ideale vestiging van Burgerme. De zoektocht naar een franchisenemer is inmiddels gestart.

Winkelruimte hoek Oranjestraat 1 Grotestraat 2 Almelo bewerkt

Burgerme
Het van oorsprong Duitse Burgerme, opgericht in 2010, is een internationale hamburgerketen die op professionele en internationale schaal, vers bereide hamburgers en salades thuisbezorgd. De oprichters streefden vanaf het begin naar een moderne en toekomstgerichte formule die snel uitgerold en gedupliceerd kon worden in diverse steden en ook in andere landen. 

Op zoek naar een franchisenemer
Deze inmiddels succesvolle franchiseonderneming komt nu ook naar Almelo. Voor deze locatie zoekt Burgerme nog een franchisenemer. Ben jij een ambitieuze doorpakker, resultaatgericht met veel initiatief en flexibiliteit? Dan ben jij misschien wel de ideale franchisenemer voor deze nieuwe vestiging! Kijk hier voor meer informatie of vraag informatie op via info@burgerme.nl. Zodra de nieuwe franchisenemer gevonden is, wil Burgerme de store zo snel mogelijk openen.

Boers & Lem heeft deze transactie namens de verhuurder mogen begeleiden. 

Op zoek naar een winkelruimte? Bekijk dan het aanbod op onze website. Neem voor meer informatie of vrijblijvend advies contact op met onze retail makelaar Roy Nieuwenhuis: 06-17 04 28 06 of roy@boersenlem.nl.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.