Circle-Fit opent binnenkort haar… | Boers & Lem | Bedrijfsmakelaars

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico
Nieuws

Circle-Fit opent binnenkort haar deuren in het centrum van Hengelo

Binnenkort opent Circle-Fit een nieuwe vestiging in het centrum van Hengelo. Zij hebben de ruimte aan de Enschedestraat 37 aangehuurd. Na Almelo is dit de tweede vestiging in deze regio van Circle-Fit.

De ruimte ligt in het centrum van Hengelo, aan één van de aanloopstraten naar het kernwinkelgebied, en is circa 230 m2 groot. De locatie in het centrum is uitstekend bereikbaar en het NS- en busstation is op 5 minuten loopafstand. Er is voldoende openbare (betaalde) parkeergelegenheid voor de deur of in de nabij gelegen parkeergarage.

Circle-Fit
is een kleinschalige, gezellige sportclub opgericht door de voormalige eigenaar van Basic Fit. Hierdoor is de nodige ervaring van deze branche in huis. ‘Een grote groep mensen voelt zich niet thuis in de massaliteit van de traditionele sportschool, maar wil wel graag fit en actief blijven of worden’ aldus de initiatiefnemer van Circle-Fit. Het realiseren van het specifieke doel van het sport lid staat centraal. In slechts 30 minuten legt de persoon twee keer per week een circuittraining af, dat van te voren volledig op het lichaam is ingesteld. De apparatuur past zich aan op de persoonlijke doelen en lichamelijke gesteldheid. De training is daardoor snel en effectief.

Wij wensen Circle-Fit een sportief succes met de nieuwe vestiging in Hengelo!

Boers & Lem heeft, in collegiale samenwerking met Snelder Zijlstra, de verhuur van deze ruimte namens de eigenaar mogen begeleiden.

Heb je interesse om een winkelruimte te (ver)huren of te (ver)kopen? Neem dan gerust contact op met onze adviseurs via 053-433 55 77 of info@boersenlem.nl óf bekijk het aanbod op onze website.

Kom in contact

Maak het jezelf gemakkelijk

Jij wilt vooruit? De eerste stap is zo gezet. Want je bent slechts één telefoontje of e-mailbericht verwijderd van jouw persoonlijke adviseur op het gebied van makelaardij, taxaties en beleggingen. Dus kom sparren, win advies in en verken samen met ons je mogelijkheden.